Henrique Hacıosmanoğlu'nun gözüne girdi!

Trabzonspor’un Brezilyalı oyuncusu Paulo Henrique, Avrupa'da oynadığı 3 maçta 4 gol atma başarısı göstermesi, forvet arayışı içinde olan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'un dikkatinde.Forma giydiği 3 maçta rakip kaleleri boş geçmeyen Brezilyalı o

Henrique Hacıosmanoğlu'nun gözüne girdi!

Trabzonspor’un Brezilyalı oyuncusu Paulo Henrique, Avrupa'da oynadığı 3 maçta 4 gol atma başarısı göstermesi, forvet arayışı içinde olan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'un dikkatinde.

Forma giydiği 3 maçta rakip kaleleri boş geçmeyen Brezilyalı oyuncu lig öncesi Avrupa'da göz doldurmaya devam ediyor.
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, attığı gollerle 'Henrique bize forvet almayın' diye çağrıda bulunduğunu ifade ederek, " Trabzon'u en iyi şekilde temsil edecek bir takım kuracağız. Seçim sürecinde Trabzon’u Trabzonlu gibi temsil edecek bir takım sahada kuracağımızı söylemiştik. Önce kadromuzda yer alan mevcut oyuncularımızı yüreklendiriyoruz. Gelişen şartlar bize transferleri yapmaya itti. Çünkü bu şehir herşeyi hak ediyor. Ben yıllardan beri hep söylüyorum; bu şehre her futbolcu gelir yeter ki niyetiniz halis olsun. İki oyuncu aldık ancak çalışmalarımız var" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor