Henrique gönderilecek mi?

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay kendisine transfer teklifleri gelen Brezilyalı oyuncu Henrique'yi takımda görmek istiyor .Akçay Belçika kulübü Standart Liege’nin istediği Brezilyalı golcü için yönetime rapor vererek yeni sezonda da bu futbolcuy

Henrique gönderilecek mi?

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay kendisine transfer teklifleri gelen Brezilyalı oyuncu Henrique'yi takımda görmek istiyor .

Akçay Belçika kulübü Standart Liege’nin istediği Brezilyalı golcü için yönetime rapor vererek yeni sezonda da bu futbolcuyu takımda  görmek istediğini bildirdi.

Yönetim Akçay’ın raporu üzerine bu oyuncunun başka bir takıma gitmesine izin vermeyecek.

Başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu Teknik heyetin gitmesini istemediği oyuncuları bırakmayacaklarını ifade ederek”   Trabzonspor'un yapısına uyacak oyuncuları teknik ekibimizin isteği doğrultusunda takımda tutacağız. Bizim takımda tutmak istediğimiz ve bize faydası olacağına inandığımız bir bir oyuncunun bir yere gitmesi söz konusu olamaz" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor