Henrique Feneri bekliyor

Trabzonspor’da sezonun flaş ismi olan Henrique, gollerini sıralamaya devam ediyor.Özellikle Avrupa Ligi’nde kelimenin tam anlamıyla fırtına gibi esen 24 yaşındaki forvet, Lazio karşısında da çok şık bir gol atmayı başardı. Ayrıca Yusuf’un golünde de asist

Henrique Feneri bekliyor

Trabzonspor’da sezonun flaş ismi olan Henrique, gollerini sıralamaya devam ediyor.

Özellikle Avrupa Ligi’nde kelimenin tam anlamıyla fırtına gibi esen 24 yaşındaki forvet, Lazio karşısında da çok şık bir gol atmayı başardı. Ayrıca Yusuf’un golünde de asisti yapan isim oldu. Brezilyalı futbolcu böylece Avrupa’daki gol sayısını 8’e çıkardı. Eleme turları da hesaba katıldığında Paulo Henrique şu anda Avrupa Ligi’nin gol kralı durumunda.

Ligde de 2 kez ağları sarsan Sambacı, 14 resmi maçta 10 gole ulaştı. Yüksek bir gol ortalaması yakaladı. Henrique, Lazio maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Gol attığım ve yakaladığım form için mutluyum. Ancak kazanamadığımız için de çok üzgünüm. Artık tek hedefimiz Fenerbahçe’yi mağlup etmek. Umarım gollerime Kadıköy’de de devam ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor