Henrique de Gençler'i istiyor

 Şenol Güneş’in ara transfer döneminde göndermeyi planladığı Paulo Henrique’ye Gençlerbirliği talip olmuştu. Fuat Çapa’nın Sambacı’yı çok istediği ve sezon sonuna kadar kiralamayı planladığı ortaya çıkmıştı.  Henrique, daha önce yaptığı açıklamalarda Trab

Henrique de Gençler'i istiyor

 

Şenol Güneş’in ara transfer döneminde göndermeyi planladığı Paulo Henrique’ye Gençlerbirliği talip olmuştu. Fuat Çapa’nın Sambacı’yı çok istediği ve sezon sonuna kadar kiralamayı planladığı ortaya çıkmıştı. 
 
Henrique, daha önce yaptığı açıklamalarda Trabzonspor’dan ayrılmak istemediğini söylemişti. Ancak oynama ihtimalinin neredeyse kalmadığını gördüğü için zorunlu olarak bu kararından vazgeçti. Brezilyalı forvet, Gençlerbirliği’nin bu sezonki yükselen formu ve daha çok kendini göstermek istemesi nedeniyle Başkent temsilcisine gitmeye sıcak bakıyor. İlhan Cavcav’la iyi bir ilişkisi olan Sadri Şener’in, bu transferde kolaylık sağlayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler