Henrique bu kez sustu

UEFA Avrupa Ligi'nde 2. Ön Eleme turunda Derry City'ye Trabzon'daki maçta 1, deplasmanda iki gol atan, Dinamo Minsk ile Beyaz Rusya'da yapılan ilk maçta da fileleri havalandıran Brezilyalı forvet, dün yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Tek forvet o

Henrique bu kez sustu

UEFA Avrupa Ligi'nde 2. Ön Eleme turunda Derry City'ye Trabzon'daki maçta 1, deplasmanda iki gol atan, Dinamo Minsk ile Beyaz Rusya'da yapılan ilk maçta da fileleri havalandıran Brezilyalı forvet, dün yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Tek forvet olarak sahaya çıkan sambacı, 19'da Aykut'un pasında kaleciyi de geçti. Ancak yaptığı vuruşta Danilov topu son anda çizgi üzerinden çıkardı. Uzatmalarda karşı karşıya bir fırsatta da topu auta yollayan Henrique, gol atamasa da takım arkadaşlarına verdiği paslar ve taşıdığı toplarla iyiler arasında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler