Henrique Beşiktaş'ı gözüne kestirdi
Teknik direktör Mustafa Akçay'ın takımın başına gelmesiyle adeta yeniden doğan ve Avrupa maçlarında muhteşem bir performans sergileyen Henrique, Beşiktaş'ı gözüne kestirdi.Avrupa arenasında 4 kez fileleri havalandıran Sambacı, “Lige iyi başlamak bizim içi
Yayınlanma:
Teknik direktör Mustafa Akçay'ın takımın başına gelmesiyle adeta yeniden doğan ve Avrupa maçlarında muhteşem bir performans sergileyen Henrique, Beşiktaş'ı gözüne kestirdi.
Avrupa arenasında 4 kez fileleri havalandıran Sambacı, “Lige iyi başlamak bizim için çok önemli. Son zamanlarda iyi bir çıkış yakaladım. Bunu Beşiktaş karşısında sürdürmek istiyorum. İlk maçta gol atarsam, devamı gelir diye düşünüyorum. Bu sene büyük hedeflerle yola çıktık. En az bir kupa almak istiyoruz. Bunu başaracak güç bizde fazlasıyla var” ifadelerini kullandı.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Spor