Henrique Beşiktaş'ı gözüne kestirdi

Teknik direktör Mustafa Akçay'ın takımın başına gelmesiyle adeta yeniden doğan ve Avrupa maçlarında muhteşem bir performans sergileyen Henrique, Beşiktaş'ı gözüne kestirdi.Avrupa arenasında 4 kez fileleri havalandıran Sambacı, “Lige iyi başlamak bizim içi

Henrique Beşiktaş'ı gözüne kestirdi

Teknik direktör Mustafa Akçay'ın takımın başına gelmesiyle adeta yeniden doğan ve Avrupa maçlarında muhteşem bir performans sergileyen Henrique, Beşiktaş'ı gözüne kestirdi.

Avrupa arenasında 4 kez fileleri havalandıran Sambacı, “Lige iyi başlamak bizim için çok önemli. Son zamanlarda iyi bir çıkış yakaladım. Bunu Beşiktaş karşısında sürdürmek istiyorum. İlk maçta gol atarsam, devamı gelir diye düşünüyorum. Bu sene büyük hedeflerle yola çıktık. En az bir kupa almak istiyoruz. Bunu başaracak güç bizde fazlasıyla var” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor