Henrique, Akçay için ne dedi?

Trabzonspor formasıyla 6’sı Avrupa Ligi, 2’si Spor Toto Süper Ligi olmak üzere bu sezon toplam 8 gol atmayı başaran Paulo Henrique, pazartesi akşamı oynanan Kayserispor maçında gol attıktan saniyeler sonra kendisini dışarı alan teknik direktör Akçay’a sit

Henrique, Akçay için ne dedi?

Trabzonspor formasıyla 6’sı Avrupa Ligi, 2’si Spor Toto Süper Ligi olmak üzere bu sezon toplam 8 gol atmayı başaran Paulo Henrique, pazartesi akşamı oynanan Kayserispor maçında gol attıktan saniyeler sonra kendisini dışarı alan teknik direktör Akçay’a sitem etti.

Bu karara kızıp soyunma odasına giden, sonra üstünü değişip sahaya dönen Henrique, "Bir an kızgınlıkla tepki verdim. Bu normal, çünkü kimse oyundan çıkmak istemez. Hele de gol atan oyuncu. Ama sonra hocamın bana verdiği değeri hatırladım. Hocamla asla bir sorunum olmaz. Bu sezon sergilediğim performansta onun bana güvenmesinin payı oldukça fazla" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor