Hem Hakem Hem Antrenör!

Oltu Anadolu Meslek Lisesi ile Oltu Anadolu Lisesi arasında oynanan hazırlık maçında hakemlik yapan Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Kara’nın yönetimi izleyicileri kahkahaya boğdu. İki takım arasında oynanan özel maçta hem hakemlik hem de antre

Hem Hakem Hem Antrenör!

Oltu Anadolu Meslek Lisesi ile Oltu Anadolu Lisesi arasında oynanan hazırlık maçında hakemlik yapan Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Kara’nın yönetimi izleyicileri kahkahaya boğdu. 

İki takım arasında oynanan özel maçta hem hakemlik hem de antrenörlük yaptığı anlaşılan Beden Eğitimi Öğretmeni Kara, maç boyunca hem kendi okulunun takımıyla ilgilendi hem de maçı yönetti.

Oyuncularının maç boyunca pozisyon almalarından oyun içerisindeki mücadelelerine kadar maçı durdurarak uygulamalı bir yönetim gösteren Kara’nın ne yaptığına önceleri bir anlam veremeyen seyirciler, daha sonra kendilerini gülmekten alamadı.

Hem antrenörlük yaptığı hem de hakemi olduğu maçı, kendi okulunun 5-0 kazanması seyircilerce de sürpriz olarak algılanmazken seyircilerin bir bölümü maç boyunca bazı pozisyonlarda hakeme itiraz etmekten kendilerini alıkoyamadılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler