Hele bir lig bitsin!

 Trabzonspor’da başkan Sadri Şener, sezon sonunda yeniden aday olup olmayacağı yönündeki sorularını cevaplandırdı. Şener, üzüldüğü konunun yapılanlara göre değil, saha sonuçlarına göre insanların yorum yapması olduğunu belirtirken, “Tablo böyle olunca yap

Hele bir lig bitsin!

 

Trabzonspor’da başkan Sadri Şener, sezon sonunda yeniden aday olup olmayacağı yönündeki sorularını cevaplandırdı. Şener, üzüldüğü konunun yapılanlara göre değil, saha sonuçlarına göre insanların yorum yapması olduğunu belirtirken, “Tablo böyle olunca yapılanlara kimse bakmıyor ve kongre isteniyor. Ancak bu düşünce yapısı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kulübe zarar verecektir” diye konuştu.
 
KARARIMI VERMEDİM!
Şener, kongre kararı aldıklarını ancak kendisi ile ilgili kararı henüz vermediğini de belirtirken, “Kendim ile ilgili kararı henüz vermedim. Lig bittiğinde bir durum değerlendirmesi yaparız” diye konuştu. Şener, şu anda herkesin kongreyi konuştuğunu ancak kendisinin şu anda başkan olduğunu ve Trabzonspor’un başarısını düşündüğünü belirtirken, “Bundan sonraki süreçte önümüzdeki maçları düşüneceğim. Özellikle de kupayı almak için tüm gayretimle takımın yanında olacağım” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor