Hekimoğlu İ.Ocağı zor virajda

Hekimoğlu İdmanocağı play-off’a yükselmeyi önemli oranda etkileyecek maça çıkıyor.Türkiye Aroma Bayanlar Voleybol 2.Ligi B Grubu’nda mücadele veren Trabzon temsilcisi Hekimoğlu İdmanocağı, 15 Ocak 2012 Pazar günü kendi evinde Ankara Karayolları takımıyla

Hekimoğlu İ.Ocağı zor virajda

Hekimoğlu İdmanocağı play-off’a yükselmeyi önemli oranda etkileyecek maça çıkıyor.

Türkiye Aroma Bayanlar Voleybol 2.Ligi B Grubu’nda mücadele veren Trabzon temsilcisi Hekimoğlu İdmanocağı, 15 Ocak 2012 Pazar günü kendi evinde Ankara Karayolları takımıyla yapacağı maça büyük önem veriyor.

Grubunda ilk dört takım arasına girerek Play-Off’a kalabilmenin hesabını yapan sarı-kırmızılar, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyor.

İdmanocağı Voleybol Şube Sorumlusu Vedat Atabek, Ankara temsilcisi Karayolları ile çok önemli bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, Trabzonlu sporseverlerin bu maçta Hekimoğlu İdmanocağı’na destek vermeleri için kendilerini 19 Mayıs Salonu’na beklediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler