Hedefimiz gruptan birinci çıkmak

 (A) Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, milli takımın 1996 yılından bu yana Avrupa ve dünya şampiyonalarına play-off'larla gittiğini belirterek, "Artık bir eşik atlamak zamanı geldi." dedi. Abdullah Avcı, hedeflerinin grup birinciliği oldu

Hedefimiz gruptan birinci çıkmak

 

(A) Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, milli takımın 1996 yılından bu yana Avrupa ve dünya şampiyonalarına play-off'larla gittiğini belirterek, "Artık bir eşik atlamak zamanı geldi." dedi. 

Abdullah Avcı, hedeflerinin grup birinciliği olduğunu söyledi.

Yarınki Hollanda karşılaşması öncesinde, maçın oynanacağı Amsterdam Arena Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyen Abdullah Avcı, Afyonkarahisar'da şehit olan askerlerin ailelerine ve Eskişehirsporlu Ediz'in ailesine başsağlığı dilekleri ile söze başladı.

Hollanda ile Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin başlamasının 400. yıldönümünün böyle bir maçla da denk gelmesinin karşılaşmaya ayrı bir anlam ve önem kattığını belirten Avcı, "Ortalaması 25 olan bir yaş grubu ile yolumuza devam ediyoruz. En yaşlısı şuan itibari ile yanımda oturan Emre Belözoğlu. Onu da UEFA kupası ve süper kupası için tebrik ediyorum. Yarın bir yaşına daha basıyor. Doğum gününü huzurunuzda kutluyorum." diye konuştu.

Takımın uyum, motivasyon ve konsantrasyonun son derece iyi gittiğini belirten Avcı, "Hollanda'da 4 gündür çalışma yapıyoruz. Önümüzde 13 aylık bir süreç var. Bu göreve geldiğim gün grup birinciliği hedefi koymuştum. 96 senesinden itibaren Avrupa ve dünya şampiyonalarına play-off oynayarak gittik. Artık bir eşik atlamak zamanı geldi." dedi. Genç milli takımdan bu yana beraber olduğu oyuncu grubuyla iyi şeyler yapacaklarına inandıklarını dile getiren Avcı, "Hedefimiz grup birinciliği. Bu grupta iyi şeyler yapacağız. Yarış yarın başlıyor." diye konuştu.

 

Zorlu bir grupta olduklarına dikkat çeken Avcı, "Hollanda ile iyi bir müsabaka yapacağız. İki takım da bana göre iyi oynuyor. Maçın keyifli olacağını düşünüyorum." dedi. A Milli Takım olarak istikrarlı bir turnuva takımı olmak istediklerini belirten Avcı, "Takımın başına geldiğimiz günden itibaren futbolcuların antrenman süreleri ve fiziki ve maç durumlarını öne çıkarıyoruz." ifadelerini kullandı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler