Hedefi yeniden Trabzonspor!

 Geçtiğimiz sezon teknik patron Mustafa Akçay tarafından pek fazla forma şansı verilmeyen başarılı oyuncu Kadir Özcan’ın teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından takımda ilk 11’deki yerini alırken, sergilediği performansla da kendisine inanları

Hedefi yeniden Trabzonspor!

 Geçtiğimiz sezon teknik patron Mustafa Akçay tarafından pek fazla forma şansı verilmeyen başarılı oyuncu Kadir Özcan’ın teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından takımda ilk 11’deki yerini alırken, sergilediği performansla da kendisine inanların güvenini boşa çıkarmıyor.

DÖNMEK İSTİYOR

Takımının kazandığı puanlarda önemli rol oynayan Barış Memiş’in bu başarılı performansını devam ettirmesi durumunda devre arasında Trabzonspor’un kadrosuna dahil edilebileceği dile getiriliyor. Kadir Özcan’ın da performansından memnun olduğu Barış Memiş, takımına en fazla katkıyı sağlamak için elinden geleni yaptığını belirterek, “Tek hedefim yeniden Trabzonspor formasını giyinmektir” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler