Hedef üst sıralara tırmanmak

 Arsinspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı lider Darıca Gençlerbirliğispor maçına üç puan parolasıyla hazırlanıyor. Artık rakiplerden çekinmediklerini ve bu ligde her takımı yenebilecek güçte olduklarını belirten Arsinspor asbaşkanı Bekir Şengül “Li

Hedef üst sıralara tırmanmak

 

Arsinspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı lider Darıca Gençlerbirliğispor maçına üç puan parolasıyla hazırlanıyor. Artık rakiplerden çekinmediklerini ve bu ligde her takımı yenebilecek güçte olduklarını belirten Arsinspor asbaşkanı Bekir Şengül “Liderden rövanşı alacağız” Dedi.
 
Zorlu deplasman maçına kendi tesislerinde hazırlanan ve oldukça moralli görünen Arsinspor’da nefesler tutuldu. İlk maçta alınan 3-0 yenilginin rövanşını alacaklarını ifade eden asbaşkan Bekir Şengül , futbolcuların oldukça hırslı olduğunu söyledi.
 
Şengül “Artık hiç kimseden çekinmiyoruz. Bulunduğumuz sıra bize yakışmıyor. Alacağımızsonuçlarla üst sıralara tırmanmayı hedefliyoruz. İlk yarıda kaybettiğimiz puanları ikinci yarıda telafi edeceğiz. Bunun için tüm teknik kadro ve oyuncularımıza güvenimiz tamdır” Dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler