Hedef Ünye'den 3 puanla dönmek

 Spor Toto İkinci Ligi Kırmızı Grubunda sıkıntılı bir dönem geçiren Giresunspor'da gözler deplasmanda oynanacak Ünyespor karşılaşmasına çevrildi. Spor Toto İkinci Ligi Kırmızı Grubunda sıkıntılı bir dönem geçiren Giresunspor'da gözler deplasmanda oynanaca

Hedef Ünye'den 3 puanla dönmek

 

Spor Toto İkinci Ligi Kırmızı Grubunda sıkıntılı bir dönem geçiren Giresunspor'da gözler deplasmanda oynanacak Ünyespor karşılaşmasına çevrildi.
 
Spor Toto İkinci Ligi Kırmızı Grubunda sıkıntılı bir dönem geçiren Giresunspor'da gözler deplasmanda oynanacak Ünyespor karşılaşmasına çevrildi. Bugün hafif tempolu antrenman ardından hazırlıklarını tamamlayarak Ünye'ye harekete eden Giresunspor'da kritik müsabaka öncesinde sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. 
 
Giresunspor, deplasmanda oynayacağı zorlu maçtan puan ya da puanlarla ayrılarak gelecek haftalar öncesinde moral kazanmayı hedefledi. Oyuncularından cesur olmalarını isteyen Teknik direktör Ergün Penbe, "Ligde bulunduğumuz konum cesur olmamızı ve 3 puan almamızı şart koşuyor" diyerek oyuncularını motive etmeye çalıştı. 
 
PENBE: GALİBİYET İÇİN OYNAYACAĞIZ 
 
Ünyespor maçının zor geçeceğini kaydeden Penpe, "Rakibimiz bizden 3 puan önde ve yenmemiz halinde puanlarımız eşitlenecek. Pazar günü '6 puanlık' bir maça çıkacağız.
 
Deplasmana bu bilinçle gidiyoruz ve galibiyet için sahaya çıkacağız. Ben ve yönetim kurulumuz futbolcularımıza güveniyoruz. İç sahada bizleri yalnız bırakmayan taraftarımızın bize güvenerek deplasmanda da yalnız bırakmamalarını istiyoruz" dedi. Giresunspor yönetim kurulu da takımlarını desteklemeye gelecek olan taraftarlara uyarılarda bulunarak şu açıklamayı yaptı: 
 
"Ünye'de kesinlikle tahriklere kapılmayalım ve tribünlerde Giresunspor'u en iyi şekilde temsil edelim. Ünyespor kazanmak için her şeyi deneyecek. Belki taraftarları da psikolojik üstünlüğü ele geçirmek için Giresunspor tribünleriyle uğraşacak. Bu noktada kesinlikle oyuna gelmemeliyiz.
 
Kritik müsabaka için Ünye'ye gidecek taraftarlarımız tahriklere kapılmadan sadece Giresunspor'u desteklemelidir. Sabırlı olalım ve Giresunspor'u Ünye'de en iyi şekilde temsil edelim." 
 
Ünye İlçe Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Muğla bölgesi hakemlerinden Ali Zağlı yönetecek. 13.30'da başlayacak karşılaşmaya yeşil beyazlı ekibin şu kadroyla çıkması bekleniyor: 
 
Recep- Berkan, Süleyman, Gökhan, Hüsamettin, Aydın Kuzu, Ramazan, Sedat, Atilla Tayfun, Ergün

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor