Hedef Süper Lig'e çıkmak...

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Çaykur Rizespor'un ardından en büyük dileğinin bir İzmir takımının Spor Toto Süper Lig'e çıkması olduğunu söyledi. PTT 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Çaykur Rizespor geride bıraktığı haftada rakipleri Ma

Hedef Süper Lig'e çıkmak...

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Çaykur Rizespor'un ardından en büyük dileğinin bir İzmir takımının Spor Toto Süper Lig'e çıkması olduğunu söyledi. 

PTT 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Çaykur Rizespor geride bıraktığı haftada rakipleri Manisaspor ve 1461 Trabzon'un puan kaybı ile 2. sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Kendi evinde Adanaspor'u 1-0 mağlup ederek haftayı üç puanla kapatan yeşil-mavili ekip, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarına başladı. 
 
Yeşil-mavili futbolcular bugün Çaykur Rizespor Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde haftanın ilk idmanını gerçekleştirdiler. Denizli idman başlangıcında oyuncularını toplayarak kısa bir toplantı yaptı. Tüm futbolcular idmana katılırken hafif sakatlıkları bulunan Mehmet Al ve Oğuzhan arkadaşlarından ayrı olarak düz koşu yaptılar. 
 
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, idman öncesi ligi değerlendirerek, "Zor haftalar. Her geçen hafta zorlaştıkça biz onu kolaya çevirebilirsek zaten amacımıza ulaşırız. Buraya geldiğimiz günden itibaren düşündüğümüz tablonun altına inmedik. İnşallah da inmeyeceğiz.
 
Sonuna kadar bunu devam ettireceğiz. Takım ve şehir fevkalade iyi bir ortam içerisinde. Rize'ye yakışan bir ekip oluşturmaya çalışıyoruz. Rize'de bu oluşturulan ekibe sahip ve destek olmaya devam ediyor. Birbirimizi böyle tamamlıyoruz. Hedefler böyle olup düşünceler ortak olunca başarılamayacak hiçbir iş yoktur. Rize'den bunun örneğini Türkiye'ye sunmaya çalışıyoruz" dedi. 
 
Denizli, Çaykur Rizespor'un ardından bir İzmir takımının daha Spor Toto Süper Lig'e çıkmasını arzuladığını ifade ederek "Benim konumumdaki ki insanların pek taraflı konuşmaması lazım. Ben en azından kendi samimi duygularımı söylersem daha huzur içerisinde hissedeceğim kendimi.
 
Biz eğer görevimizi başarırsak bir takımın da İzmir'den Spor Toto Süper Lig'e çıkması benim en büyük dileğim. Buna en yakın takımlar şu anda Karşıyaka ve Buca. Göztepe biraz geride kaldı. Karşıyaka'nın da Spor Toto Süper Lig'de olması Türkiye'de futbolun seyrini ve keyfini değiştirir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor