"Hedef kupa"

Zirrat Türkiye Kupasında Kasımpaşa maçının kahramanlarından Giray tur atlamalarında Tolga'nın rolünün büyük olduğunu söyledi.Giray'ın maç sonrası açıklamaları  şöyle;"Kasımpaşa'nın golcüsü Halil o pozisyonda topu direk olarak kaleye vurabilirdi Bende pozi

"Hedef kupa"

Zirrat Türkiye Kupasında Kasımpaşa maçının kahramanlarından Giray tur atlamalarında Tolga'nın rolünün büyük olduğunu söyledi.

Giray'ın maç sonrası açıklamaları  şöyle;

"Kasımpaşa'nın golcüsü Halil o pozisyonda topu direk olarak kaleye vurabilirdi Bende pozisyona devam ettim ve topu yakalayıp dışarı attım. Bu takım için iyi oldu. Yoksa 2 gol olsa maçı zor çevirebilrdik. Zaten oyunun başında  hatalı bir gol yedik. Daha sonra rakibin kapanmasıyla işimiz zorlaştı. Ama maçı penaltılara taşımaya başardık. Burda ise Tolga'nın büyük payı var ekstra işler çıkardı. Bu sene hedefimiz kupayı almak. Buraya gelen taraftarlarımaza da teşekkür ederim."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor