"Hedef 4 maçta 10 puan"

 Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, "Eskişehirspor galibiyetiyle sıkıntılı günlerin geride kaldığını düşünüyorum" dedi.Şakar, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, başkanlık görevine seçilen Turgut

"Hedef 4 maçta 10 puan"

 Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, "Eskişehirspor galibiyetiyle sıkıntılı günlerin geride kaldığını düşünüyorum" dedi.

Şakar, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, başkanlık görevine seçilen Turgut Özdemir'i tebrik etti.

Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şakar, Eskişehirspor karşısında özellikle ilk yarıda iyi futbol ortaya koyduklarını ve çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirtti.

Bu sezon sıkıntılı dönemler yaşadıklarını ifade eden Şakar, şöyle devam etti:

"Kulübümüze, bizlere yakışmayan neticeler aldık. Bu doğru, inkar edemeyiz ama Eskişehirspor galibiyetiyle sıkıntılı günlerin geride kaldığını düşünüyorum. El birliğiyle başkanımız dahil olmak üzere yönetim kurulumuz, teknik kadromuz, futbolcular, camiamız bu sıkıntılı süreci aştık. Şimdi önümüzde Gençlerbirliği maçı var, bu maçı da kazancağız. Ben ümit ediyorum kalan 4 maçta 10 puan alıp ligi 5 veya 6'ncı sırada bitireceğiz."

-"Kupayı kazanmamız gerekiyor"-

Şakar, önlerindeki önemli hedefin Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak olduğunu kaydederek, "Sivasspor'u eleyerek final oynamak istiyoruz. O maçı seyircilerimizin bütün sevenlerimizin, camianın desteğiyle kazanıp finale çıkacağımızı umuyorum. Finalde de rakibimiz Fenerbahçe, Eskişehirspor kim olursa olsun. Avrupa kupalarına katılmamız için bizim kupayı kazanmamız gerekiyor. Futbolcu kardeşlerimizin kupayı kazanarak gelecek yıl Avrupa'da olacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Şakar, Eskişehispor maçı kadrosuna alınmayan ve takımdan ayrılmak istediği yönünde söylentiler ortaya atılan Colman konusunda ise "Colman ile ilgili bir sıkıntı yok. Tolunay hoca sadece 18'de düşünmediği için onu kadroya almadı. Onun haricinde Colman ile ilgili bir sıkıntı mevcut değil. İdmanlara çıkıyor, oynuyor. Muhtemelen Tolunay hoca hazır görmediği için oynatmamıştır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler