Hedef 3'te 3

Trabzonspor, Türkiye Kupası B Grubu’ndaki 3’üncü maçına bu akşam Mersin İdmanyurdu deplasmanında çıkacak. İlk maçında Eskişehirspor’u 2-0, ikinci maçında ise Antalyaspor’u deplasmanda 3-2 deviren Bordo-Mavililer, bu karşılaşmaya lider olarak çıkacak.Şenol

Hedef 3'te 3

Trabzonspor, Türkiye Kupası B Grubu’ndaki 3’üncü maçına bu akşam Mersin İdmanyurdu deplasmanında çıkacak. İlk maçında Eskişehirspor’u 2-0, ikinci maçında ise Antalyaspor’u deplasmanda 3-2 deviren Bordo-Mavililer, bu karşılaşmaya lider olarak çıkacak.

Şenol Güneş, öğrencileriyle yaptığı toplantıda, “Gruba çok iyi başladık. Mersin İdmanyurdu karşısında kazanırsak puanımız 9 olacak. Böylece gruptan çıkma anlamında önemli bir avantaj yakalayacağız.

Bunu başarırsak, kupada kalan maçlarımızı fazla düşünmeden tamamen lige motive olabiliriz. Ligdeki konumumuz nedeniyle buna çok ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı. Fırtına’da bu maç öncesinde, takımın en skorer ismi olan Adrian cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Mersin’in aklı ligde

Grupta ilk iki maçından puan alamayan Mersin İdmanyurdu, kupayı fazla önemsemiyor. Geçtiğimiz cuma günü Eskişehirspor’la deplasmanda oynadığı maça 14 oyuncuyla giden ev sahibi ekibin, Trabzonspor karşısına da yedeklerin ağırlıkta olduğu bir kadroyla çıkması bekleniyor.

Muhtemel ilk 11'ler

Mersin İdmanyurdu: Orkun, Tanju, Mahmut, Abdülkadir, Serkan, Nduka, Mustafa, Nurullah, Murat, İvan, Eren(Nobre)

Trabzonspor: Tolga, Serkan, Mustafa, Abdullah, Emerson, Emre, Sapara, Colman, Alanzinho, Olcan, Janko

Hakem: Fırat Aydınus

Saat: 20.30

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor