Hedef 3 puan

Pazar günü kendi sahasında lider Polatlı Bugsaşspor konuk edecek olan Giresunspor hazırlıklarını taktik ağırlıklı bir antrenmanla sürdürdü.Atatürk Stadı'ndaki çalışmaya sakatlığı düzelmeye başlayan kaptan Fatih Şen de katıldı. Teknik direktör Ergün Penbe,

Hedef 3 puan

Pazar günü kendi sahasında lider Polatlı Bugsaşspor konuk edecek olan Giresunspor hazırlıklarını taktik ağırlıklı bir antrenmanla sürdürdü.

Atatürk Stadı'ndaki çalışmaya sakatlığı düzelmeye başlayan kaptan Fatih Şen de katıldı. Teknik direktör Ergün Penbe, çalışmayı sık sık keserek oyuncularına yapmaları gerekenleri anlattı. Savunmacılara hata kabul etmeyeceğini anlatan Penpe, orta sahada görev yapan isimlerden ise hem savunmaya hem de hücuma katkı yapmalarını ve pas organizasyonlarında dikatli olmalarını istedi.

DÖRT OYUNCU KART SINIRINDA

Giresunspor'da Polatlı Bugsaşspor müsabakası öncesinde dört oyuncu sarı kart sınırında yer alıyor. Yeşil beyazlıların savunmasında görev yapan Gökhan Çalışır ve Berkan Yıldırım ile sağ kanat oyuncusu Veysel Kılıç ve Turgutluspor'dan renklerine kattığı orta saha oyuncusu Necati Demirhan 3'er sarı kart ile ceza sınırında bulunuyorlar. Bu oyuncular Polatlı Bugsaşspor maçında da kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve deplasmandaki Ünyespor karşılaşmasında görev yapamayacak.

GURBETÇİLERİN LİSANSI YETİŞTİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Giresunspor, kadrosuna kattığı çift pasaportlu gurbetçi oyuncular Mutlu Sarıaydın ve Taşer Hassan'a lisans çıkartmak için yoğun çaba sarf ediyor. İngiltere ve Almanya kökenli iki oyuncuyu takımda tutmak isteyen Giresunspor yönetim kurulu, gerek Mutlu gerekse de Taşer için ülkelerinden yazı beklemeye başladı. Bu iki oyuncunun lisanslarının ise yarın gelmesi bekleniyor.

Bu arada teknik direktör Ergün Penbe'nin genç bir oyuncuyla daha ilgilendiği belirtildi. Penbe, bu konuda isim vermekten kaçınırken forvet olan oyuncu ile ilgili "Eğer yönetimi ikna edebilirsem bu oyuncuyu kadromuza katabilirim" dedi.

RAMAZAN DESTEK İSTEDİ

Yeşil beyazlıların tecrübeli orta saha oyuncusu Ramazan Durdu, Polatlı Bugsaşspor karşılaşması öncesinde taraftarlardan destek istedi. Kart cezasını tamamlayan ve kritik maçta teknik direktör Ergün Penbe'den forma şansı bekleye başlayan Ramazan, artık üst sıralara doğru tırmanışa geçmenin zamanının geldiğin söyledi ve "Sahamızda oynayacağımız maçta Polatlı Bugsaşspor'u yenmek zorundayız. Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Tribünleri doldursunlar ve takımımıza destek olsunlar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler