Hector Cuper'e sürpriz talip

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor ile oldukça başarılı bir sezon geçiren Arjantinli teknik adam Hector Cuper'e, Yunanistan'dan sürpriz bir teklif geldi. Yunan basınına göre ülkenin en başarılı kulübü Olympiakos, Orduspor'un Arjantinli teknik adamı

Hector Cuper'e sürpriz talip

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor ile oldukça başarılı bir sezon geçiren Arjantinli teknik adam Hector Cuper'e, Yunanistan'dan sürpriz bir teklif geldi.

 

Yunan basınına göre ülkenin en başarılı kulübü Olympiakos, Orduspor'un Arjantinli teknik adamı Hector Cuper için resmi teklifte bulunmaya hazırlanıyor.

 

Sezonu çifte kupa ile kapatmasına rağmen İspanyol teknik direktör Ernesto Valvarde'nin ailevi sebeplerden ötürü takımdan ayrılması, Olympiakos'u teknik adam arayışına itti.

 

Pire ekibinin ortaklarından ve bir önceki başkanı Vangelis Marinakis'in, takımın başına Hector Cuper'i getirmek için her türlü fedakarlığı da yapabileceği yazıldı.

 

Kazım'ın da formasını giydiği Olympiakos, Hector Cuper'i ikna edemezse; B Planı olarak Sporting Lizbon'un eski teknik direktörü Paciencia'yı takımın başına getirecek.

 

Hector Cuper'in ise Yunanistan Ligi'nde daha önce Aris'i çalıştırması ve Selanik ekibini UEFA Avrupa Ligi'nde başarıdan başarıya koşturması sebebiyle, Yunanistan'a geri dönebileceği yazıldı.

 

2011 yılında Orduspor'un başına geçen 56 yaşındaki teknik adamın, gelecek sezon Devler Ligi'ne katılacak olan Olympiakos'a imza atmaya sıcak baktığı belirtildi.

 

Hatırlanacağı üzere Hector Cuper 2009 ile 2011 yılları arasında Selanik ekibi Aris'i çalıştırmış ve sarı-siyahlı ekibi UEFA Avrupa Ligi'nde bir gruplardan çıkartmayı başarmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor