Hayrola Sn Kılıçdaroğlu?

'CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu  Şike yapmaktan suçlu bulunan ve 6 yıl 3 ay ceza alan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti.Aziz YLıldırım'ı hapisten kurtarmak için yasanın değişmesine kabul oyun veren siyasi partilerden CHP 'nin ge

Hayrola Sn Kılıçdaroğlu?

'CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu  Şike yapmaktan suçlu bulunan ve 6 yıl 3 ay ceza alan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti.

Aziz YLıldırım'ı hapisten kurtarmak için yasanın değişmesine kabul oyun veren siyasi partilerden CHP 'nin genel başkanı durup dururken Şikeden 6 yılm 3 ay ceza alan ve dosyası halen Yargıtayda olan F.Bahçe başkanını acaba niye ziyaret etti ?

Bu ziyarete  bir dönem Trabzonspor'da forma giyen ve Belediye başkanlığıda yapan CHP Trabzon Milletvekili Volkan canalioğlu ve Trazon il örgütünün nasıl bir tepki vereceği ise bilinmiyor

Genel Başkan Yardımcıları Haluk Koç, Gürsel Tekin ve Sezgin Tanrıkulu'yla birlikte Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'ndaki Yönetim Binasına gelen CHP lideri, Başkan Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Kulüp binasındaki görüşme yaklaşık bir saat sürdü. Görüşmenin sonunda basın mensupları içeri davet edildi. Gazetecilere ilk açıklamayı Fenerbahçe Başkanı Yıldırım yaptı. Kendisiyle ilgili yargı sürecinin işlediğini hatırlatan Yıldırım," Yargı üzerine düşen görevi tarafsızca yapacaktır. Bu yargının sonunda da bizler, daha net konuşma şansını yakalacağız. Şuanda, yargıda olduğu için , ne olumlu ne olumsuz yönde birşeyler söylemek istemiyorum." dedi.

 "FBLİLER KADAR DİŞLİ DEĞİLİZ DİYE ELEŞTİRİLDİK"

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bu ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirterek, Fenerbahçe Türk spor tarihinin çok önemli bir parçası. Hem Türkiye'de hem dünyada ender spor kulüplerinden birisi. Aziz başkanın da dediği gibi sadece futbol değil, sporun bütün dallarını kapsayan geniş bir camia.

Sayın Başkan bir yargılama sürecinden geçiyor hala, süreci CHP olarak yakından izlemeye çalıştık. Milletvekili arkadaşlarım izlediler. Biz, demokrasilerde herkesin düşüncesini özgürce söyleyeceği bir ortamın yaratılmasını isteriz." şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü: Demokrasi budur. Demokrasilerde siyasal iktidar, dernekler üzerine, bireyler üzerine baskı kurmamalı ve kuramazda. Bu bağlamda Aziz başkanın yaşadığı tablo bizim içimize sinmedi.

Siyasetçi olarak bizim görevimiz kulüplerin rahat çalışmalarına olanak sağlamaktır. Sayın başkanın davası dolayısıyla parlamentoya bir yasa teklifi geldi. Arkadaşlar ziyarete geldiler. Derhal 'her türlü desteği vereceğiz' dedik. Yasa veto edildi ama parlamentodan yine çıktı. Demokrasi açısından kazanım elde edilmiştir. Ben Fenerbahçe kulübünde bulunmaktan son derece mutluyum.

 TUNCELİ PLAKALI FORMA

 Konuşmaların ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na memleketi Tunceli'nin plaka numarası olan 62 numaralı forma hediye etti

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor