Haydi taraftar A.Aker'e!

Trabzonspor yarın akşam haftanın açılış maçında Avni Aker'de Orduspor'u ağırlayacak.Bordo mavili takım için hayati önem taşıyan karşılaşmada  Trabzonspor bir nevi kendi kaderini belirleyecek. Bu kritik maç öncesinde ise camianın en büyük beklentisi taraft

Haydi taraftar A.Aker'e!

Trabzonspor yarın akşam haftanın açılış maçında Avni Aker'de Orduspor'u ağırlayacak.

Bordo mavili takım için hayati önem taşıyan karşılaşmada  Trabzonspor bir nevi kendi kaderini belirleyecek. Bu kritik maç öncesinde ise camianın en büyük beklentisi taraftarın stadı doldurarak takımına destek vermesi. Zorlu mücadelede en büyük silahın taraftar olması ve takımına bu zorlu süreçte sahip çıkması bekleniyor.

Taraftarın desteğini sonuna kadar hissetmek isteyen Trabzonspor'da maç bilet fiyatlarında da indirime gidildi.  Kombineler hariç satışa sunulan 9 bin biletten ise şimdilik sadece 1000'e yakını satıldı

Öte yandan rakip Orduspor taraftarlarının stada alınmayacağı bildirildi.

Gözler başkan adaylarında

Trabzonspor'da kritik Orduspor mücadelesinin yanısıra bir diğer gündem maddesi de kongre. Hafta içi yapılan açıklamada kongrenin Mayıs ayında yapılacağının açıklanmasının ardından bir çok isim adaylığını açıkladı. Adaylığını açıklayan isimlerin Orduspor karşılaşmasında tribünde olup olmayacağı merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor