Haydi Açıkla UEFA

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın UEFA disiplin Kurulu’nda kendileri ile ilgili kararları öğrenmeleri an meselesi.İlk iddialara göre UEFA  Disiplin Kurulu Fenerbahçe ve Beşiktaş ile ilgili kararını verdi ve kısa süre içerisinde kulüplere karar tebliğ edilecek.Tür

Haydi Açıkla UEFA

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın UEFA disiplin Kurulu’nda kendileri ile ilgili kararları öğrenmeleri an meselesi.

İlk iddialara göre UEFA  Disiplin Kurulu Fenerbahçe ve Beşiktaş ile ilgili kararını verdi ve kısa süre içerisinde kulüplere karar tebliğ edilecek.

Türk mahkemelerinde şikenin tescil edilmesinin ardından Yargıtay’da bekleyen mahkeme kararının  bir türlü açıklanamaması bu kritik süreci bir türlü sona erdireöezlen, Özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı aklama kampanyasına UEFA dur diyebilecek mi?

UEFA Disiplin Kurulu’nun Fenerbahçe ve Beşiktaş ile ilgili kararını verdiği iddia edilirken, verilen kararın bu gece ilerleyen saatlerde kulüplere tebliğ edileceği bilgisine ulaşldı.

UEFA Disiplin Kurulu’nun verdiği kararın yarın sabah saatlerinden itibaren UEFA’nın resmi sitesinden yayınlanacağı da yine iddialar arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler