Hayata döndüren final!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Sivasspor'u 6-0 yenerek 14'üncü kez adını finale yazdırmayı başaran Trabzonspor'da büyük sevinç yaşanıyor. Yerel gazeteler, Adrian başta olmak üzere bütün takıma övgü dizerken, "Keşke hep böyle olsa" diye si

Hayata döndüren final!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Sivasspor'u 6-0 yenerek 14'üncü kez adını finale yazdırmayı başaran Trabzonspor'da büyük sevinç yaşanıyor. Yerel gazeteler, Adrian başta olmak üzere bütün takıma övgü dizerken, "Keşke hep böyle olsa" diye sitem etmekten de geri durmadı.

SEYİRCİYE ÖVGÜ
Trabzonspor, Avrupa kupalarına katılma yolunda büyük önem taşıyan Sivasspor maçında sezonun en iyi futboluna ortaya koyarken en farklı galibiyeti de elde etti. Fenerbahçe'nin de Eskişehirspor'u yenerek finale yükselmesiyle Avrupa biletini cebine koyan bordo – mavililer, farklı zafere ulaşırken seyircisinin de muhteşem desteğini aldı. Avni Aker Stadyumu'nun tribünlerini tıklım tıklım dolduran 20 bin bordo – mavili taraftarı öven Teknik Direktör Tolunay Kafkas, "Seyircimizle bütünleştiğimiz zaman ne kadar güçlü bir takım, ne kadar büyük bir camia olduğumuzu Sivasspor maçında gösterdik. Kendi iç dinamiklerimizi kullanırsak, taraftarımızın bu desteği her koşulda sürerse daha büyük işler yaparız. Trabzonspor geçmişte olduğu gibi bundan sonra da iyi bir takım olacak. Taraftarlarımızdan aynı desteği pazartesi günü sahamızda oynayacağımızı İstanbul BB maçında da bekliyorum. Çünkü Trabzonspor ligin son maçlarını da aynı ciddiyet içinde oynayacak ve bu maçlarda taraftarımızın desteğine her zaman olduğu gibi ihtiyacımız var" dedi.

9'UNCU KUPA PEŞİNDE
Trabzonspor, 13 kez final oynadığı ve 8 kez mutlu sona ulaştığı Türkiye Kupası'nda adını 14'üncü kez finale yazdırırken futbolcular kupayı Trabzon'a getireceklerinden emin konuştu. Maçta hat – trick yaparak formunun zirvesinde olduğunu kanıtlayan Adrian, "Mutluyuz çünkü kupada finale gidiyoruz. Sivasspor maçı bizim için sezonun en önemli maçıydı. Farklı şekilde kazanıp finali oynama şansı elde ettik. Şimdi tek isteğimiz kupayı buraya getirmek" ifadesini kullandı. Bordo–mavili forma altındaki ilk golünü kaydeden Aykut Akgün ise, "Bu sezon yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen buraya kadar geldik. Amacımız finali kazanarak o kupayı taraftarımıza hediye etmek" diye konuştu.


İZİN YAPTILAR
Trabzonspor Sivasspor galibiyetinin ardından günü izinli geçirdi. Bordo – mavililer pazartesi günü oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediye maçı hazırlıklarına yarın akşam saat 17.00'de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor