Hasan'da 'formalarımız temiz' dedi

 Trabzonsporlu olan Yalnızoğlu, TS Club’ın Pazar kapı şubesini ziyaret etti. Sırtına 53 numaralı Trabzonspor forması geçiren Survivor Hasan, ”Şenol Güneş’i çok seviyorum. Burak’a da büyük saygım var. Keşke takımda kalsaydı” dedi. En son, Trabzonspor’un Şü

Hasan'da 'formalarımız temiz' dedi

 

Trabzonsporlu olan Yalnızoğlu, TS Club’ın Pazar kapı şubesini ziyaret etti. Sırtına 53 numaralı Trabzonspor forması geçiren Survivor Hasan, ”Şenol Güneş’i çok seviyorum. Burak’a da büyük saygım var. Keşke takımda kalsaydı” dedi. 

En son, Trabzonspor’un Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda Fenerbahçe ile karşılaştığı ve 2-0 kaybettiği maçı izlediğini söyleyen Hasan, ”O maçta çok üzülmüştüm” dedi. Futbol oynamadığını ancak Trabzonspor taraftarı olduğunu belirten Hasan Yalnızoğlu, ”Madem Burak yok öyleyse ben o mevkiiye adayım” diye de espri patlattı.

Hasan’ın, özellikle ”formalarımız tertemiz” sloganı ile piyasaya sürülen Trabzonspor’un beyaz formasını seçmesi de dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor