Hasan Yener veryansın etti!

Trabzonspor yönetimi Fenerbahçe Stadyumu'na girmedi. Hatta bundan böyle hiçbir maça girmeme kararı aldılar. İşte Genel Sekreter Hasan Yener'in TFF ve Fenerbahçe'ye de gönderme yaptığı açıklamalar...Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener maç öncesi şunlar

Hasan Yener veryansın etti!

Trabzonspor yönetimi Fenerbahçe Stadyumu'na girmedi. Hatta bundan böyle hiçbir maça girmeme kararı aldılar. İşte Genel Sekreter Hasan Yener'in TFF ve Fenerbahçe'ye de gönderme yaptığı açıklamalar...

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener maç öncesi şunları söyledi;
 "Son günlerde Türk futbolunda maalesef yapılan çok haksız uygulamalar var. Bunları protesto etmek amacıyla Trabzonspor yönetimi olarak takımımızı stadyuma getirdik, başarı dileğimizi ilettik, onları sahaya sürdük ama biz TFF'nin yanlı tavrını protesto etmek için bundan böyle gerek deplasmanda, gerek Trabzon'da hiçbir maça gitmeyeceğiz".

 "Bundan kısa bir süre önce, Fenerbahçe yönetim kurulu Ali Koç ve diğer arkadaşlar, TFF başkanı ve yönetim kurulunu çok ağır sözlerle eleştiridikleri basın toplantısından sonra hiçbir şekilde disipline verilmediler. Ancak Trabzonspor sitesinden çok nazikçe yapılan ve Disiplin kurulu ile Tahkim kurulu'nun yaptığı haksızlığı dile getirdiğimiz açıklama sonucunda başkanımız Sadri Şener ve yöneticimiz Tuncay Bekioroğlu Disiplin Kurulu'na sevkedilmiştir. Bu tamamen çifte standarttır. Türk futbolunu bu güne getirenler yarın bunun hesabını verebilirler".

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor