Hangi Takıma Hizmet Ettiğimizin Bilincindeyiz

 PTT 1. Lig’de zirve ekipleri arasında yer alan 1461 Trabzon’da Ankaragücü mağlubiyeti sonrası moraller bozuldu. Teknik Sorumlu Mustafa Reşit Akçay, 3-2 mağlup oldukları Ankaragücü müsabakasının ardından yaptığı açıklamada, Ankaragücü maçının bekledikleri

Hangi Takıma Hizmet Ettiğimizin Bilincindeyiz

 

PTT 1. Lig’de zirve ekipleri arasında yer alan 1461 Trabzon’da Ankaragücü mağlubiyeti sonrası moraller bozuldu. Teknik Sorumlu Mustafa Reşit Akçay, 3-2 mağlup oldukları Ankaragücü müsabakasının ardından yaptığı açıklamada, Ankaragücü maçının bekledikleri gibi zor geçtiğini dile getirdi. Akçay; “Ankaragücü takımıyla aynı anlayışa, aynı yapıya sahibiz. İki takım da koşan, mücadele eden ve kariyer açlığı çeken ekipler” diye konuştu. 
 
FİZİKSEL YA DA GÜÇ DEĞİL
 
Akçay; “Ankaragücü müsabakasının özellikle son anlarında dikkatimiz ve motivasyonumuz kayboldu. Bunun neticesinde ardı ardına iki gol yedik. Zorlu müsabakada fiziksel ya da güç anlamında rakibimizin gerisinde kaldığımız söylenemez. Sadece taktiksel ve konsantrasyon olarak çok başarılı olmadığımız bir maç oynadık. Ve bu nedenden dolayı da kaybettik. Ancak önümüzde daha çok maç var. Bu karşılaşmanın telafisini yapacağız” ifadelerini kullandı. 
 
ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ
 
Hafta sonu sahalarında konuk edecekleri Bucaspor maçıyla ilgili de konuşan Akçay; “Buca müsabakası bizim yol haritamızı belirleyecek müsabakalardan birisi. Çok önem veriyoruz. Ama dünyanın sonu değil. Mücadele etmek ve maç kazanma duygusu bizim dokumuza uyan bir duygu. Bundan asla vazgeçmeyeceğiz. Diğer maçlara nasıl hazırlanıyorsak, bu maça da öyle hazırlanacağız. Bu müsabakada da varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız” dedi. 
 
HER ŞEYİN BİLİNCİNDEYİZ
 
Tecrübeli teknik adam Akçay; “Biz oyuncular ve teknik heyet olarak hangi kuruma hizmet ettiğimizi, hangi formayı taşıdığımızı ve nereyi temsil ettiğimizi biliyoruz. Bunun fazlasıyla bilincindeyiz. Bu anlayışla Bucaspor ve bundan sonraki müsabakaları oynayarak ligi en iyi noktada tamamlamak istiyoruz. Umarım her şey istediğimiz gibi gelişir” dedi. Akçay ayrıca cezalı olan Fatih ve Göksu’nun eksikliğini Bucaspor maçında hissetmeyeceklerini ifade etti. 
 
BU TAKIMDA EKSİK OLMAZ
 
Mustafa Akçay sözlerini şöyle tamamladı: “Biz bir takımız. 25 tane oyuncumuz var. Biz sezon başından beri takım olgusunu, takım olmayı öne çıkaran insanlarız. Biz büyük bir takımız ve bu takımda eksik olmaz. Yaşamda her eksikliğin yeri doldurulur. Doğanın kendisine özgü bir yapısı vardır. O yapıda boş olan her yer bir başka şekilde doldurulur. Dolayısıyla, eksiklik var, şudur budur demeye gerek yok. Herkesin yeri dolar.” 
 
GENÇ BİR EKİBE SAHİBİZ
 
Kalan haftaları en iyi şekilde değerlendireceklerini vurgulayan 1461 Trabzon Teknik Patronu Mustafa Akçay sözlerini şöyle tamamladı: “Şanssız puan kayıpları yaşamamıza rağmen hala zirvenin en iddialı ekipleri arasındayız. İşimizin ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Genç bir ekibiz. Sezon sonunda bu ekiple mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler