Hamit Altıntop maç sonu ne dedi?

 A Milli Takım'ın Romanya'ya mağlup olduğu karşılaşam sonrasında Hamit Altıntop karşılaşma ve gruptaki durumumuz hakkında konuştu.Hamit Altıntop yaptığı açıklamada; "Kötü bir maç çıkardık. Karşı takım inanılmaz hazırlanmış. Belki bizden daha istekliydiler

Hamit Altıntop maç sonu ne dedi?

 

A Milli Takım'ın Romanya'ya mağlup olduğu karşılaşam sonrasında Hamit Altıntop karşılaşma ve gruptaki durumumuz hakkında konuştu.
Hamit Altıntop yaptığı açıklamada; "Kötü bir maç çıkardık. Karşı takım inanılmaz hazırlanmış. Belki bizden daha istekliydiler. İkinci topları hep onlar kaptı. Golü ummadıkları bir anda buldular. Dediğim gibi; inanılmaz zor bir maçtı. Bir puan, bir puan olurdu ama o da olmadı. Macaristan zor bir deplasman. Şimdi sadece kendi maçlarımızı değil, diğer maçları da takip edeceğiz. İnşallah bu geceden sonra her şey bizim lehimize olur" dedi.
'Performasını nasıl buluyorsun?' şeklindeki soruya tecrübeli futbolcu, "Kendi performansım iyi değil ama takım olarak da iyi oynamadık. Çok iyi kapandılar. Ben daha fazla sorumluluk almaya çalışsamda; olmuyor. Nedenini bilmiyorum. Takımda 3-4 tecrübeli arkadaş var. Genç arkadaşların daha çok desteğe ihtiyacı olduğunu biliyorum. Yeni bir kadromuz var. Bugün sonuç olumsuzdu" diyerek ceavp verdi.
Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ıslıklanmasıyla ilgili olarak ise Hamit Altıntop, "Bu konuya değinmek benim haddime değil. Kendi ülkemizde oynuyoruz. Diğer yabancı arkadaşlarımıza sevgimiz saygımız sonsuzdur. Konuyu kamuoyunun taktirine bırakıyorum. Zaten olumlu bir maç değildi bizim adımıza. Olumlu destek daha iyi olurdu" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor