Hamburg Trabzonspor'a rakip

Alman kulübü Hamburg, Trabzonspor'un da yakından ilgilendiği iddia edilen genç Türk yıldızın peşine düştü. Alman Hamburger Morgenpost Gazetesi, kadrosunda Gökhan Töre'yi bulunduran Hamburg'un 2. Bundesliga'da mücadele eden Karlsruhe'de forma giyen ve Trab

Hamburg Trabzonspor'a rakip

Alman kulübü Hamburg, Trabzonspor'un da yakından ilgilendiği iddia edilen genç Türk yıldızın peşine düştü.

 

Alman Hamburger Morgenpost Gazetesi, kadrosunda Gökhan Töre'yi bulunduran Hamburg'un 2. Bundesliga'da mücadele eden Karlsruhe'de forma giyen ve Trabzonspor'un da ilgilendiği iddia edilen Hakan Çalhanoğlu'nu transfer etmek istediğini yazdı.

 

Hakan bu sezon Karlsruhe'de 10'u ilk on birde olmak üzere 11 karşılaşmada forma giydi. Kulübüyle 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hakan'ı bazı Bundesliga kulüplerinin yakından takip ettiği biliniyordu. Hakan'ın ismi devre arasında Trabzonspor ile ciddi şekilde anılmıştı.

 

Ligde düşme ihtimali olan Karlsruhe'nin bu takdirde Hakan için 1 milyon eurodan fazla isteyemeyeceği belirtiliyor.

 

1994 doğumlu Hakan, Haziran 2010'dan beri alt yaş gruplarında Türk Milli takım forması giyiyor. Önce U16'da görev yapan Hakan, U17'den sonra yükseldiği U19'da şu ana kadar 6 kez görev yaptı. Gurbetçi oyuncu toplamda 23 kez milli oldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler