Haluk Ulusoy'u kim kurtardı!

Haluk Ulusoy ve Mehmet Atalay'ın aralarında bulunduğu asansör kazasının ardından ulaşılan bilgiler asansör kazasındaki baba-oğul ilişkisini gözler önüne sererken, Ulusoy aile bağlarının ne kadar güçlü olduğunun bir göstergesiydi.Bunu belgeleyen olay asans

Haluk Ulusoy'u kim kurtardı!

Haluk Ulusoy ve Mehmet Atalay'ın aralarında bulunduğu asansör kazasının ardından ulaşılan bilgiler asansör kazasındaki baba-oğul ilişkisini gözler önüne sererken, Ulusoy aile bağlarının ne kadar güçlü olduğunun bir göstergesiydi.

Bunu belgeleyen olay asansör düşerken meydana geldi. Saliseler içerisinde asansör yere çakılmak üzereyken, Saffet Ulusoy birdenbire babası Haluk Ulusoy'u kucağına alarak O'nu muhtemel bir yaralanmadan kurtarırken kendi canını tehlikeye attı ve ayak parmaklarının kırılmasına neden oldu.

İki bacağında kırık bulunan Saffet Ulusoy'un ameliyatı başarılı geçerken, haberi alan birçok spor adamı hastaneyi ziyarete geldi.

Çok sayıda iş adamı, gazeteci ve yakınlarının yanı sıra Trabzonspor yöneticileri ve TFF eski başkan vekili Affan Keçeci de hastaneye geldi. Başta Arda Turan olmak üzere birçok ünlü futbolcu da telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor