Haluk Ulusoy'dan Sitem

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Merkez Hakem Kurulu'nun düzenlediği 47. Uluslararası Hakem Semineri'nde bazı kulüp başkanlarını hedef alarak sitem etti.Maslak'taki Sheraton Oteli'nde gerçekleştirilen seminere Konyaspor, Vestel Manisaspor ve Bursa

Haluk Ulusoy'dan Sitem

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Merkez Hakem Kurulu'nun düzenlediği 47. Uluslararası Hakem Semineri'nde bazı kulüp başkanlarını hedef alarak sitem etti.

Maslak'taki Sheraton Oteli'nde gerçekleştirilen seminere Konyaspor, Vestel Manisaspor ve Bursaspor başkanlarının dışında diğer kulüp başkanlarının katılmamasını eleştiren Ulusoy, şunları söyledi: "Böylesine bir hakem seminerine İstanbul'dan hiçbir kulüp başkanının katılmaması içler acısıdır. Yeni bir sezonun başlangıcında hakem kardeşlerimiz de tüm başkanları burada görmek isterlerdi.

Futbolun güzelleşmesinin teknik adam ve oyuncular kadar hakemlerin göstereceği performansla da yakından ilişkili var. Her zaman olduğu gibi düdüğünüzün sesinin vicdanınızın sesi olması gerektiğini hatırlatmakta yarar görüyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor