Halil'in yeri garanti gibi

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Fenerbahçe karşısında vasatın üstünde bir performans gösteren Bordo-Mavili takımın golcü oyuncusu Halil Altıntop’un  bu haftaki Beşiktaş mücadelesinde ilk 11’de şans bulmasına kesin gözüyle bakılıyor. Halil Altıntop, hocamın b

Halil'in yeri garanti gibi

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Fenerbahçe karşısında vasatın üstünde bir performans gösteren Bordo-Mavili takımın golcü oyuncusu Halil Altıntop’un  bu haftaki Beşiktaş mücadelesinde ilk 11’de şans bulmasına kesin gözüyle bakılıyor.

 

Halil Altıntop, hocamın bana forma şansı vermesi halinde elimden gelenin en iyisini yapacağını söyledi. Süper Final maçında Avni Aker Stadı’nda Beşiktaş ile yapacakları önemi maçta taraftar desteği beklediklerini vurgulayarak, ''Taraftarlarımızın desteği ve güzel bir oyunla rakibimizi mağlup edip, bize inananları sevindireceğiz'' dedi.

 

Şu anda bu arzu ve istek, benim ve takım arkadaşlarımın hepsinde var diyen Halil Altıntop, “İnşallah bu maçı da alnımızın akıyla alarak Süper Final’de ilk galibiyetimi almak istiyoruz.

 

Taraftarlarımızın desteği ve güzel bir oyunla rakibimizi mağlup edip, bize inananları sevindireceğiz” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler