Halil'i, Janko rahatlatacak

Halil Altıntop Beşiktaş maçın da 10 bin 466 metre mesafe kaydetti. Ve bu istatistiğiyle en çok koşan Trabzonsporlu oldu.Gurbetçi oyuncu, hemen her maçta takımın en çok koşan ismi oluyor. Son olarak Beşiktaş karşısında 90 dakika sahada kalıp, 10 bin 466 me

Halil'i, Janko rahatlatacak

Halil Altıntop Beşiktaş maçın da 10 bin 466 metre mesafe kaydetti. Ve bu istatistiğiyle en çok koşan Trabzonsporlu oldu.

Gurbetçi oyuncu, hemen her maçta takımın en çok koşan ismi oluyor. Son olarak Beşiktaş karşısında 90 dakika sahada kalıp, 10 bin 466 metre mesafe kaydetti. Ve bu istatistiğiyle en çok koşan Trabzonsporlu oldu.

Ancak iş gol yollarındaki etkinliğe geldiğinde, Halil sınıfta kalıyor. Şu ana kadar bir gol atabilen tecrübeli forvet, Beşiktaş karşısında da etkili olamadı. Almanya’da yıllarca çift forvet oynayan Halil, Şenol Güneş’in sistemi değiştirmesiyle birlikte yeniden eski formuna kavuşabilir.

Bursaspor maçından itibaren Marc Janko’yla birlikte oynayacak olan 30 yaşındaki futbolcu, rakip savunmayla tek başına savaşmaktan kurtulacak ve daha rahat pozisyona girme fırsatı yakalayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler