Halil Trabzonspor'u ateşliyor

 Spor Toto Süper Lig'de aldığı saha sonuçlarıyla tarihinin en kötü günlerine geçiren Trabzonspor, son 3.haftada aldığı galibiyetlerle çıkışa geçti. Ordupspor, Eskişehirspor ve Gençlerbirliği maçlarını kazanarak bu sezon ilk kez üstüste3 maç kazanma başara

Halil Trabzonspor'u ateşliyor

 

Spor Toto Süper Lig'de aldığı saha sonuçlarıyla tarihinin en kötü günlerine geçiren Trabzonspor, son 3.haftada aldığı galibiyetlerle çıkışa geçti. Ordupspor, Eskişehirspor ve Gençlerbirliği maçlarını kazanarak bu sezon ilk kez üstüste3 maç kazanma başarası gösteren bordo-mavili takım 9 puan elde ederek üst basamaklara doğru tırmanışa geçti. Özellikle teknik direktör Tolunay Kafkas'ın takımın başına gelmesinden sonra son 3 maçını kazanarak değişim adına önemli bir sinyal veren Trabzonspor, kupa da final oynama adına gelecek haftalara daha özgüvenle bakmaya başladı.
 
HALİL ALTINTOP VE KENETLENME
 
Gençlerbirliği karşısında Trabzonspor'un ilk golünü kaydeden Halil Altıntop, gol sayısını 6'ya yükseltti ve bordo-mavili takımın en golcü ismi oldu. Halil, ligde daha önce Orduspor, Sivasspor, Gençlerbirliği, Gaziantepspor ve Bursaspor’a birer gol atmıştı. Ziraat Türkiye Kupası’nda da 3 golü bulunan Halil Altıntop takım kaptanı olarak çıktığı maçlarda, maçın başlamasına saniyeler kala yaptığı konuşmayla takımını ateşliyor. Başta Teknik Direktör Tolunay Kafkas ve futbolcular Halil Altıntop'un yapmış olduğu konuşmayı can kulağıyla dinliyor ve bütün futbolcular ellerini bir araya getirerek galibiyet için bir birlerine söz veriyorlar. Kafkas'ın gelişinden sonra hayata geçirilen bu uygulama futbolcuları maç öncesi olumlu yönde etkileyerek motivasyon sağladığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler