Halil isyan etti!

Akhisar Belediyespor maçında kaptanlık pazubandı ile maça başlayan ve maçın son bölümlerinde oyundan alınırken taraftarlar tarafından ıslıklanan Halil Altıntop'a ise takım arkadaşları sahip çıktı. Maç sonrası bordo mavili oyuncuların Halil'e moral verdiği

Halil isyan etti!

Akhisar Belediyespor maçında kaptanlık pazubandı ile maça başlayan ve maçın son bölümlerinde oyundan alınırken taraftarlar tarafından ıslıklanan Halil Altıntop'a ise takım arkadaşları sahip çıktı. Maç sonrası bordo mavili oyuncuların Halil'e moral verdiği öğrenildi.


Halil Altıntop ise isyan noktasına geldi. Islıklanan Halil, "Gol baskısı yüzünden bu hale geldim. Sorumluluk alamıyorum. Gol kaçırırsam büyük tepki oluyor. Ben de kendimi kenara atıyorum ve pozisyon almaya çalışıyorum. Hocam benden memnun. Fiziki durumum ve iyi niyetimden yararlanmak istediğini hep söylüyor. O yüzden de bana şans veriyor ama tribünler beni çok yıpratıyor" diye isyan etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor