Halil Altıntop şoku!

  Bordo-mavili ekibin son haftalardaki formda ismi Halil Altıntop, Mersin İdmanyurdu karşısında kadroda yer almadı. Tecrübeli golcünün şiddetli gribal enfeksiyona yakalandığı ve bu nedenle de maç kadrosunda yer almadığı öğrenildi. SAPARA SON DAKİKADA Fene

Halil Altıntop şoku!

  

Bordo-mavili ekibin son haftalardaki formda ismi Halil Altıntop, Mersin İdmanyurdu karşısında kadroda yer almadı. Tecrübeli golcünün şiddetli gribal enfeksiyona yakalandığı ve bu nedenle de maç kadrosunda yer almadığı öğrenildi.

 SAPARA SON DAKİKADA

 Fenerbahçe maçı sonrası yaşadığı sakatlık sebebiyle antrenmanların büyük bölümüne katılmayan Marek Sapara, teknik direktör Şenol Güneş tarafından sürpriz bir şekilde ilk 11’de sahaya çıktı. Maç günü sağlık ekibiyle görüşen Güneş, Slovak futbolcu için ‘oynayabilir’ raporu alınca, bu futbolcuya 11’de şans verip Alanzinho’yu kulübeye yolladı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor