Hakkımızı sonuna kadar arayacağız

Trabzonspor  Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, UEFA disiplin müfettişlerinin 3 Temmuz süreciyle ilgili olarak yürüttüğü soruşturma doğrultusunda Disiplin Kurulu’na yaptığı sevkler konusunda bir açıklamada bulundu. Açıklamasında adaletin er ya da geç tecelli

Hakkımızı sonuna kadar arayacağız
Trabzonspor  Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, UEFA disiplin müfettişlerinin 3 Temmuz süreciyle ilgili olarak yürüttüğü soruşturma doğrultusunda Disiplin Kurulu’na yaptığı sevkler konusunda bir açıklamada bulundu.
 
Açıklamasında adaletin er ya da geç tecelli edeceğine olan inancına vurgu yapan Başkan Hacıosmanoğlu, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de uluslararası hukuk sürecini büyük bir dikkatle takip ediyoruz” dedi.
 
Futbolda adaleti tecelli ettirmek adına yola çıktıklarının da altını çizen Başkan Hacıosmanoğlu şunları söyledi: “Türk futbol kamuoyunun bizden ahlaki değerlerin ve adaletin ön plana çıkartılması yönündeki beklentisinin karşılığını mutlaka vereceğiz. Hukuksal anlamda mevcut süreci dün olduğu gibi bugün de büyük bir dikkatle takip ediyoruz ve takip etmeye devam edeceğiz. Hukuksal anlamda sürecin kesinlikle içerisinde olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Kulübümüzün hakkını sonuna kadar koruyacağız ve hak ettiğimiz sonucu alacağız.''
 
Ayrıca Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu şike süreci ve UEFA'nın aldığı karar doğrultusundaki görüşlerini yarın yapılacak olan basın toplantısı ile paylaşacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler