Hakim Ekinci, Otyakmaz'ı terletti

Fenerbahçe kongre üyesi Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’a Şike davasına bakan Mahkeme Başkanı Hakim Mehmet Ekinci öyle bir şey söyledi ki... "Trabzonspor’dan teşvik geldi Mehmet Yıldız bana söyledi ancak isim vermedi" diyen Sivasspor’un Fenerbahçe kongr

Hakim Ekinci, Otyakmaz'ı terletti

Fenerbahçe kongre üyesi Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’a Şike davasına bakan Mahkeme Başkanı Hakim Mehmet Ekinci öyle bir şey söyledi ki...

 

"Trabzonspor’dan teşvik geldi Mehmet Yıldız bana söyledi ancak isim vermedi" diyen Sivasspor’un Fenerbahçe kongre üyesi başkanı Mecnun Otyakmaz ‘ın sorgusu yapıldı.

 

Mahkeme başkanı Mehmet Ekinci, Aziz Yıldırım ile konuşmalarını hatırlattığı Sivasspor başkanı Otyakmaz sorulara cevap verirken zorlandı. Her fırsatta Trabzonspor’u olayın içene çekmeye çalışan ancak ne bir belge ne bir isim ortaya koyamayan Sivas başkanı Mecnun Otyakmaz, Mahkeme başkanı Mehmet Ekinci’nin soruları karşısında adeta ecel terleri döktü.

 

F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım ile konuşurken teknik takipten korkan Otyakmaz’a Fener başkanı Aziz Yıldırım’ın söyledikleri ise çok ilginç.

 

Yıldırım ve Otyakmaz arasında yapılan bu konuşma Mahkeme başkanı Mehmet Ekinci’nin de dikkatinden kaçmadı.

 

Mahkeme başkanı Ekinci Sivas başkanına “Aziz bey size “bir şey olursa biletlerle ilgili görüşüyorduk dersin” diyor" şeklinde soru yöneltti.

Otyakmaz ise bu soru karşısında zor anlar yaşarken bakın nasıl mantık dışı cevap verdi.

 

“NİYE TAKİPTEN ENDİŞE EDİYORSUN?"

Mahkeme Başkanının, “Takip olayından endişe ediyorsunuz. Neden?" diye sorması üzerine Otyakmaz, “O günlerde seçim yaklaşıyordu. Çok sayıda telefon tapeleri internette yer alıyordu.

Maç kritik hale geldikten sonra Fenerbahçeli biri ile temas kurmanın dışarıda spekülasyona yol açar kaygısı yaşıyordum. O da tapelerde belli zaten" diye cevap verdi.

Mahkeme Başkanı Ekinci’nin, “Aziz bey size ‘bir şey olursa biletlerle ilgili görüşüyorduk dersin’ diyor" yönündeki sözlerini hatırlatması üzerine, Otyakmaz, “Oradaki konuşmalar biletlerle ilgiliydi" dedi.

 

Ekinci'nin "Bu bilet işi için tapede bir geceyarısı başkanlar biraraya gelmiş. Bu kadar önemli mi?" diye sorusuna Otyakmaz, "Evet sırf biletler için Aziz Yıldırım'la buluştuk. Eminim yani" cevabını verdi.

Otyakmaz'ın, "Hem seçim hem Fenerbahçe maçı öncesiydi bazı gözler üstümde takip ediliyordu. Buna rağmen Yıldırım'la buluştum. Tabi bilet için" sözü üzerine de Hakim Ekinci ironi yaparak, "Biletler için büyük fedakarlık olmuş" cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor