Hakemlerden en çok Trabzon'un canı yandı!

Bir televizyon programına katılan MHK eski başkanı Mustafa Çulcu bu sezon hakemlerden yana en çok canı yanan takımların başında Trabzonspor geldiğini belirterek, " Trabzonspor'a karşı yapılan hakem hataları kasıtlı mı yapıldı bilemiyorum ama hakemler yüze

Hakemlerden en çok Trabzon'un canı yandı!

Bir televizyon programına katılan MHK eski başkanı Mustafa Çulcu bu sezon hakemlerden yana en çok canı yanan takımların başında Trabzonspor geldiğini belirterek, " Trabzonspor'a karşı yapılan hakem hataları kasıtlı mı yapıldı bilemiyorum ama hakemler yüzenden çok puanları gitti. Trabzonspor'dan sonra Beşiktaş hakem mağduru oldu. Aynı şeyleri Galatasaray ve Fenerbahçe için söylemek mümkün değil" dedi.

Çulcu, amatör ligdeki hakemlerin üç aydır paralarını alamadıklarını Süper Lig maçlarında görev yapanların ise içeride 6'şar maçlık alacaklarının bulunduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor