Hakemler yeni başkanını seçti

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'nin genel kurul toplantısında başkanlığa Abdurrahman Arıcı seçildi. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'nin (TFFHGD) genel kurul toplantısında Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıc

Hakemler yeni başkanını seçti

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'nin genel kurul toplantısında başkanlığa Abdurrahman Arıcı seçildi.

 

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'nin (TFFHGD) genel kurul toplantısında Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, başkanlığa getirildi.

 

Genel merkezi Eskişehir'de olan 380 üyesi olan derneğin genel kurulu Twenty Six Tesisleri'nde yapıldı. Toplantıya 315 delege katıldı, AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal ile Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Ahmet Ataç da genel kurulu izledi. Yeni başkan Abdurrahman Arıcı, derneğin kuruluşundan beri çeşitli kademelerde görev aldığını söyledi, şöyle konuştu:

 

"Hakem ve gözlemcilerimizin sorunları var. Bu sorunların üstesinden gelebilecek durumdayız. Temmuz ayından beri Türk sporunun geçtiği bir süreç var. Bu süreç içerisinde bir tek hakemimizin bile olayların içinde olmaması bizim en büyük sevincimiz. Bu bize güç verdi. Ekonomik olarak zorluklarımız var, yapısal sorunlarımız var. Seçilecek arkadaşlarla birlikte bu sorunların üzerine gideceğiz. Bu sorunlar giderilemeyecek sorunlar değil. Derneği daha güçlü hale getirmek için bize görev düştü. Bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Bu bizim jenerasyonun son görevi. Bundan sonra bu görevi gençlere teslim etmemiz gerekiyor. Teslim ederken de daha sağlam ve güçlü bir dernek bırakmayı amaçlıyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor