Hakemi savcılığa şikayet etti

Adana’nın Kozan İlçesi’nde, Beşiktaş - Galatasaray maçını televizyondan izleyen 50 yıllık Beşiktaş taraftarı Tahsin Yüce, maçın hakemi Bülent Yıldırım ve hakem heyeti hakkında "Görevi Suistimal" suçlamasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.  Kozan Adliy

Hakemi savcılığa şikayet etti

Adana’nın Kozan İlçesi’nde, Beşiktaş - Galatasaray maçını televizyondan izleyen 50 yıllık Beşiktaş taraftarı Tahsin Yüce, maçın hakemi Bülent Yıldırım ve hakem heyeti hakkında "Görevi Suistimal" suçlamasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. 

 

Kozan Adliyesi’nde uzun yıllar mübaşir olarak çalıştıktan sonra emekli olan evli ve 3 çocuk babası 59 yaşındaki Tahsin Yüce, Beşiktaş - Galatasaray maçının özetlerini izledikten sonra, hakemlerin maçı berabere bitiren penaltı kararını kasıtlı olarak değerlendirerek, savcılığa başvurma kararı aldı. 

 

Maçın Beşiktaş aleyhine verilen penaltı kararı ile berabere tamamlanması sonucu Beşiktaş’ın haksızlığa uğrayarak 2 puan kaybettiğini ileri süren Yüce, maç görüntülerinin bilirkişiler tarafından incelenerek, hakemler hakkında işlem yapılmasını istemiyle Kozan Adliyesi’ne başvurdu. 

 

Beşiktaş Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilmek üzere yazdığı dilekçesini Kozan Cumhuriyet Başsavcılığı’na veren Tahsin Yüce, maçın kaderini değiştiren karara imza atan hakem heyeti için "Görevi suistimal" suçlamasına yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler