"Hakemi satın mı aldınız?"

Spor Toto Süper Lig’in 7. Haftasında Trabzonspor , Fenerbahçe’ye konuk oldu. Tempolu geçen maçta her iki takımda gol bulamadı ve maç başladığı gibi golsüz berabere bitti.Karşılaşmanın hakemi Hüseyin göçek maça damga vuran isimlerin başında geldi.  Özellik

"Hakemi satın mı aldınız?"

Spor Toto Süper Lig’in 7. Haftasında Trabzonspor , Fenerbahçe’ye konuk oldu. Tempolu geçen maçta her iki takımda gol bulamadı ve maç başladığı gibi golsüz berabere bitti.

Karşılaşmanın hakemi Hüseyin göçek maça damga vuran isimlerin başında geldi.  Özellikle ilk yarıda Fenerbahçeli futbolcuların aşırı sert müdahalelerine göz yuman Göçek, bu dakikalarda kartlarını gizleyerek sertliğe davetiye çıkardı.

İkinci yarıda da bu formunu sürdüren hakem Göçek özellikle Holmen ve Caner’in sert müdahalelerine ve Fenerbahçeli futbolcuların itirazlarına kart gösteremedi.  Caner’e ise maçın son dakikalarında  itirazdan sarı kart gösterdi.

Maç boyunca Trabzonspor’un yanlızca ölü bölgelerdeki faullerini gören hakem Göçek bu performansıyla sınıfta kalmayı başardı.

Öte yandan hakem Göçek’in bu performansının ardından, maç sonunda çıkan olaylarda Fenerbahçeli kendini bilmez bir taraftarın Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na “Hakemi satın mı aldınız “ demesi oldukça ilginç karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor