Hakem kart gösterdi sahadan kaçtı

Karaman'da oynanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) maçında yaşanan ilginç olayda, maçın hakemi 30. dakikada bir futbolcuya ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdikten sonra koşarak soyunma odasına gitti.Karaman'da oynanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) maçında yaş

Hakem kart gösterdi sahadan kaçtı

Karaman'da oynanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) maçında yaşanan ilginç olayda, maçın hakemi 30. dakikada bir futbolcuya ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdikten sonra koşarak soyunma odasına gitti.

Karaman'da oynanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) maçında yaşanan ilginç olayda, maçın hakemi 30. dakikada bir futbolcuya ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdikten sonra koşarak soyunma odasına gitti.

İlginç olay, Kemal Kaynaş Stadı'nda oynanan Bölgesel Amatör Lig 5. Grup maçında yaşandı. 70 Karamanspor ile Niğde Belediyespor arasında oynanan maçı yöneten Antalya Bölgesi hakemi Hidayet Oruç, maçın 30 dakikasında yaşanan bir pozisyondan sonra 70 Karamansporlu Bekir'e ikinci sarı karttan kırmızı kartı gösterdikten sonra yan hakemleri bile beklemeden birden koşarak soyunma odasına gitti. Hakemin sahayı terk ederek koşarak soyuma odasına gitmesi önce herkeste bir şaşkınlık oluştururken, taraftarlar ve Karamansporlu yöneticileri çileden çıkardı. Soyunma odasına giden orta hakem Oruç'un görevlilere saha içerisinde sırtına yumruk yediğini iddia ederek can güvenliğinin bulunmadığını, bu yüzden maça çıkmayacağını söylemesi yöneticilerin büyük tepki göstermesine neden oldu.

Stadyumda polisin sıkı güvenlik tedbiri almasına karşın hakemin sahadan kaçmasına Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez de bir anlam veremezken, yaşananlara tepki gösterdi. Merkez Hakem Komitesi üyesini cep telefonuyla arayan Emniyet Müdürü Sönmez, orta hekem Hidayet Oruç'un, hiç bir neden yokken maçı yönetmeyi bırakarak soyunma odasına kaçtığını anlattı.

Maçı yönetmesi yönünde bir türlü ikna edilemeyen hakem Hidayet Oruç, maçı iptal etti. Maçın iptal edildiği hoparlörden anons edildi. Bu duruma taraftar tepki göstererek hakemi sahaya davet etti. Taraftarlar ile rakip takımın stadyumu terk etmesinin ardından maçın hakemleri sivil polis otosuyla stadyumdan ayrıldı. Hakemlerin stadyumdan ayrılışı sırasında bir 70 Karamansporlu yönetici, hakemlerin maçın iptal etmesine ve gözlemcinin hakemlerle soyunma odasına kaçmasına tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor