Hakem desteğiyle finale!

Ziraat Türkiye Kupası’nda finalede Trabzonspor’un rakibi olan Fenerbahçe geçen yıl olduğu gibi yine hakemlerin desteğiyle kupada yoluna devam etti.Geçtiğimiz sezon hakem  Özgür Yankaya'nın katkısıyla yarı finalde Kayseriyi  tartışmalı bir şekilde eleyerek

Hakem desteğiyle finale!

Ziraat Türkiye Kupası’nda finalede Trabzonspor’un rakibi olan Fenerbahçe geçen yıl olduğu gibi yine hakemlerin desteğiyle kupada yoluna devam etti.Geçtiğimiz sezon hakem  Özgür Yankaya'nın katkısıyla yarı finalde Kayseriyi  tartışmalı bir şekilde eleyerek finale çıkan Fener finalde Bursaspor'u 4-0 mağlup ederek kupayı kazandı .

Fener  bu kez  hakem Hüseyin Göcek desteğiyle Eskişehirspor'u eleyerek finalde Trabzonspor'a rakip oldu

Geçen yıl Türkiye Kupası yarı final maçında Kayserispor ile karşılaşan Fener  Mehmet Topal'ın eliyle indirip attığı gollü görmeyen Özgür Yankaya'nın tartışmalı kararı ile adını finale yazdırdı. Dün gece de Eskişehirsporlu Necati'nin attığı bariz golü ofsayt gerekçesi ile iptal eden hakem Hüseyin Göcek Fener'i finale taşıdı.

Geçtiğimiz sezon maç 2-1 Kayserispor üstünlüğüyle devam ettiği sırada Kayserisporlu Furkan’a yardımcı hakemin 1 metre önünde açık bir faul yapıldı. Hakem tarafından verilmeyen faul pozisyonunun devamında top döndü gol oldu. Fenerbahçe beraberliği sağlayarak maçı uzatmalara taşıdı ve penaltılar sonucunda da finale giderek kupayı aldı.

Yine bu sezon yarı final ilk maçında Fenerbahçe’nin rakibi Eskişehirspor’du. Bu kez henüz ilk maçta öyle bir pozisyon yaşandı ki akıllara zarar cinstendi.  Eskişehirspor’un 1-0 üstünlüğü sürdüğü sırada Fenerbahçe korner kazandı. Kullanılan köşe vuruşunda Mehmet Topal ceza sahası içerisinde topu eliyle önüne indirdi ve takımına beraberliği getiren golü attı.

mehmet-el.jpg

Ancak hakemlerin desteği burada da bitmedi. Yarı final maçının rövanşında İstanbul’da dün akşam oynanan karşılaşma 1-1 devam ederken ortaya yeniden hakem faktörü çıktı. 94. Dakikada Alper’in pasında Necati topu ağlarla buluşturdu. Ancak hakem Hüseyin Göçek bariz golü ofsayt kararıyla iptal etti. Sonuç olarak Fenerbahçe rakibini penaltılarla eleyerek  Trabzonspor’un rakibi oldu.

Hakemlerden yana dertli olan Trabzonspor , hakemlerle finale gelen Fenerbahçe ile karşılaşacak.  Bu karşılaşmada da Fenerbahçe’ye verilen destek devam edecek mi yoksa Trabzonspor bu oyunu bozmayı başarabilecek mi şimdiden merak konusu…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor