Hakem Antalya'nın golünü vermedi

Mardan'da kritik karar... Medical Park Antalyaspor'un Beşiktaş'ı konuk ettiği maçta kritik bir hakem kararı yaşandı.Karşılaşmanın 36. dakikasında ilginç bir pozisyon yaşandı. Sağ kanattan ceza alanına giren Medical Park Antalyaspor'dan Ali Tandoğan arka d

Hakem Antalya'nın golünü vermedi

Mardan'da kritik karar... Medical Park Antalyaspor'un Beşiktaş'ı konuk ettiği maçta kritik bir hakem kararı yaşandı.

Karşılaşmanın 36. dakikasında ilginç bir pozisyon yaşandı. Sağ kanattan ceza alanına giren Medical Park Antalyaspor'dan Ali Tandoğan arka direk bölgesine ortasını yaptı. Necati'nin altıpas solundan kayarak şutunu Cenk kale çizgisi üzerinden çıkarttı. Kırmızı beyazlı ekip, top çizgiyi geçtiği için gol sevinci yaşarken; hakem Halis Özkahya ise yardımcısı Asım Yusuf Öz ile göz göze geldi ve 'devam' kararı verdi.

Özkahya'nın bu kararı sonrası Medical Park Antalyasporlu futbolcular, orta hakeme yoğun bir biçimde itiraz etse de, sonuç değişmedi. Böylece Antalyaspor'un attığı bariz gol sayılmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor