Hak Ettiğimiz Şampiyonluğu Göstereceğiz

 Şener, Trabzonspor Dergisi'nin bu ayki sayısı için kaleme aldığı yazıda, "Öncelikle şunun altını çizmek istiyoruz ki; biz görevde olduğumuz sürece şike konusunun gündemden düşmemesi adına gereken tüm çabayı göstereceğiz. Bu doğrultuda Türkiye'de iç hukuk

Hak Ettiğimiz Şampiyonluğu Göstereceğiz

 

Şener, Trabzonspor Dergisi'nin bu ayki sayısı için kaleme aldığı yazıda, "Öncelikle şunun altını çizmek istiyoruz ki; biz görevde olduğumuz sürece şike konusunun gündemden düşmemesi adına gereken tüm çabayı göstereceğiz. Bu doğrultuda Türkiye'de iç hukuk yolları tükendiği için Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) başvuruda bulunduk. Futbol Federasyonu'nun disiplin ve tahkim kurulunun verdiği kararlar ortadayken adil yargılanmadığımızı, bu iki kurulun bir başkan tarafından atandığını, dolayısıyla her başkan döneminde ayrı kararlar verebileceğini gündeme taşıyarak, tahkimden sonra gidilecek bir merci olmadığı yolunda müracaatımızı gerçekleştirdik. Öncelikle bu talebimizin kabulünü, ardından da yargılama sürecini bekleyeceğiz." dedi. 
 
Ayrıca CAS'a başvuru konusunda da gerekli hazırlıkları tamamladıklarını ifade eden Şener, önlerinde uzun bir sürecin olduğuna değindi. Trabzonspor'un tarihi boyunca hiçbir zaferi kolay elde etmediğine değinen Başkan Şener, yönetim olarak 'hak ettikleri 2010-2011 sezonu şampiyonluğunu' elde etmek adına tüm çabayı göstereceklerini vurguladı. 
 
Ancak sadece buna kilitlenmemek gerektiğinin de altını çizen Şener, bu sezonu da zirvede tamamlamanın çok önemli olduğunu belirtti. Lige iyi başlayamadıklarını, ancak takımın son haftalarda aldığı sonuçlar ve sergilediği oyunun kendilerine umut verdiğini anlatan Başkan Şener, şöyle devam etti: "Kadromuzda son derece kaliteli oyuncular var. Tam anlamıyla uyum sağladıklarında daha da verimli olacaklardır. Bu arada bizi en çok rahatsız eden olay Milli Takım kadrosuna ekibimizden hiçbir oyuncunun dahil edilmemesi oldu. Bu kararı politik bir yaklaşım olarak görüyoruz. Ayrıca cezalı olduğumuz müsabakalarda bize büyük destek veren bayan ve çocuk taraftarlarımıza da büyük bir teşekkürü borç biliyoruz. Onları tüm maçlarımızda yanımızda görmek istiyoruz." 
 
Futbol takımının özgüvenini yükselttikleri zaman neler yapabileceğini gösterdiklerini kaydeden Şener, yazısını şu ifadelerle sonlandırdı: "İyi oyunumuzun, bunu oynayanların ve oynatanların taraftarlarımızca mutlaka desteklenmesi gerekmektedir. Önemli eksiklerimizin de katılımlarıyla çıtamız daha da yükselecek ve rekabet ortamı tamamlanacaktır. Bu yönde hepinizden takımımıza destek vermenizi bekliyor, ekim ayının sağlık, başarı ve mutluluklar getirmesini diliyoruz." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor