Haftanın kral oyuncusu Soner

Spor Toto Süper Lig’de 2. haftanın en çok koşan ve en çok isabetli pas yapan orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu oldu. Yayıncı kuruluş Lig TV tarafından yapılan analiz sonucunda Trabzonspor'un Sanica Boru Elazığspor ile oynadığı maçta 90 dakika forma giyen b

Haftanın kral oyuncusu Soner

Spor Toto Süper Lig’de 2. haftanın en çok koşan ve en çok isabetli pas yapan orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu oldu.

 

Yayıncı kuruluş Lig TV tarafından yapılan analiz sonucunda Trabzonspor'un Sanica Boru Elazığspor ile oynadığı maçta 90 dakika forma giyen başarılı oyuncu Soner, 11 bin 662 metre koşarak haftanın en çok koşan oyuncusu oldu.

 

Aynı maçta attığı 67 pasın 66’sı isabetli olan genç futbolcu haftanın en çok isabetli pas yapan orta saha oyuncusu olmayı başardı.

 

Trabzonspor'un Sanica Boru Elazığspor’u 2-0 mağlup ettiği maçta yine 90 dakikada sahada kalan bir başka oyuncu Yasin Öztekin de 11 bin 657 metre koşarak Soner’in ardından ikinci sırada yer aldı.

 

Deneyimli oyuncu Didier Zokora ise 60 pasın 54’ünü isabetli vererek, haftanın en çok isabetli pas yapan üçüncü orta saha oyuncusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor