Haftanın en karlı takımı Trabzon

Bordo - mavililer, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftayı galibiyetle kapatarak zirveyle aradaki puan farkını 9'a indirdi.Spor Toto Süper Ligi'nin 24. haftasında lider Galatasaray'ın 2, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ise 3'er puan kaybe

Haftanın en karlı takımı Trabzon

Bordo - mavililer, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftayı galibiyetle kapatarak zirveyle aradaki puan farkını 9'a indirdi.

Spor Toto Süper Ligi'nin 24. haftasında lider Galatasaray'ın 2, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ise 3'er puan kaybettiği haftada Bursaspor'u mağlup eden Trabzonspor, zirveye doğru tırmanışını sürdürdü.

Ligin 2. yarısında oynadığı 7 lig maçında 6 galibiyet elde eden bordo - mavili takımın Başkanı Sadri Şener, zirvedeki takımlarla aradaki puan farkını her geçen hafta kapattıklarını belirterek, "Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Takım yavaş yavaş havasını bulmaya başladı.

Bu süreçte taraftarlarımızın desteği oldukça önemliydi. Onlarda bizi yalnız bırakmadılar. Şimdi zirve yürüyüşümüzü aynı adımlarla devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.

GALİBİYET SERİSİ ANTALYA'DA DA SÜRECEK
Öte yandan Trabzonspor, yarın deplasmanda oynayacağı Medical Park Antalyaspor'u da mağlup ederek zirve tırmanışını sürdürmek istiyor.

Bordo - mavili takımda teknik direktör Şenol Güneş'in son Bursaspor maçındaki 11'i bozması beklenmîyor. Güneş oyuncularına, yakalanan pozisyonları harcamamaları konusunda sık sık uyarılarda bulunuyor.

Antalyaspor'un ligde iyi futbol oynamaya çalışan takımlardan birisi olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, "Bizde hem güzel futbol hem de üç puanı hedefliyoruz. 24. hafta bizim için iyi geçti. 25. haftayı da mutlu bir şekilde kapatmak istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor