Hacıosmanoğlu'ndan transfer müjdesi

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Dinamo Minsk'i deplasmanda 1-0 yendikleri karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.İbrahim Hacıosmanoğlu, UEFA Avrupa Ligi'nde henüz başarılı olmadıklarını dile get

Hacıosmanoğlu'ndan transfer müjdesi

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Dinamo Minsk'i deplasmanda 1-0 yendikleri karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

İbrahim Hacıosmanoğlu, UEFA Avrupa Ligi'nde henüz başarılı olmadıklarını dile getirirken, "Trabzonspor'un gruplara kalması lazım. Ön elemeleri ve Play-Off'ları geçtikten sonra başarılı olduk diyebiliriz. Trabzonspor'un isminin bu turları geçmesi lazım. Deplasmanda galip geldik ama Trabzon'da ikinci maç var" dedi.

1-0'lık galibiyetin önemli olduğunu söyleyen Hacıosmanoğlu, "Bizim için iyi bir sonuç ama dediğim gibi kendi evimizde ikinci maç var. Gereğini yapıp bu turu geçeceğimizi düşünüyorum. Santrafor mevkisiyle ilgili bir talebi var teknik ekibin. Bizde Allah nasip ederse takıma bir santrafor alacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor