Hacıosmanoğlu'ndan TFF'ye çağrı

Kulüp resmi internet sitesinde açıklamada bulunan Hacıosmanoğlu "Türk futbol tarihinde uzun bir aranın ardından Spor Toto Süper Lig ilk kez açılışını derbi maçla yapıyor. Sporun dostluk, kardeşlik ve hepsinden önemlisi bir eğlence olduğunu belirterek, Spo

Hacıosmanoğlu'ndan TFF'ye çağrı

Kulüp resmi internet sitesinde açıklamada bulunan Hacıosmanoğlu "Türk futbol tarihinde uzun bir aranın ardından Spor Toto Süper Lig ilk kez açılışını derbi maçla yapıyor. Sporun dostluk, kardeşlik ve hepsinden önemlisi bir eğlence olduğunu belirterek, Spor Bakanlığımıza, Türkiye Futbol Federasyonu ve Beşiktaş kulübüne bir çağrıda bulunuyoruz. Gelin maçın oynanacağı stadı her iki takım taraftarlarına eşit sayıda açalım ve tüm dünyaya sporun keyifli ve insani yönünü gösterelim. Kaybedenin, kazananı tebrik ettiği bir anlayışın kazanılması adına ilk adımı atalım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor